Monday, July 4, 2011

Cameron Highlands: Pasar Malam at Brinchang

After check in, letak barang, terus melahap. masing2 kebulur tahap otoromen taro oooo. muahahaha.

Perut kenyang, hati ___?___ . sila isi tempat kosong. terus rasa bersemangat nak berjalan. asalnya aku ngan hubby nak "lari" kejap. nak pegi survey tempat untuk self-plucking strawberries! teruja giler nak petik stroberi ni. tapi tetiba yang lain pown nak ikut sama. so planning bertukar 100%. kami ke pasar malam daaa. located at Brinchang, betul2 opposite dengan balai polis.

Just 1 happy family! tapi sorang tak dapat ikut

Mengikut informasi yang kami dapat, pasar malam ni just bukak on Friday and Saturday night sahaja. tapi kalau musim cuti sekolah, dibuka setiap malam.


Betul2 besar pasar ni. penat jugak lah kaki meronda.


Macam2 ada! kalau datang sini, sila lah singgah. konpem tak menyesal. and antara banyak2 benda yang dijual, benda ni lah yang paling mendapat perhatian.


Strawberry of course! signature Cameron Highlands la katakan. satu paket penuh, aku melantak sorang2. hahaha.


To be continue :)

So Tata.

3 comments:

iedayah said...

wa..bestnye..i dpt voucher tuk g cameron gk dear..tp kn tggu hubby blk dr shanghai plak..uwaaaa...

tqahmisdar said...

sedapnye starwberry tu.. nyum2..hehe

aTy _faRed~ said...

tetibe begitu kepingin nak pergi cameron lagi...;)