Tuesday, July 17, 2012

Cameron Highlands: Cactus Point

Eh ada orang marah la kita up entry tak tulis panjang2 hahaha. ok la ok la yang ni kita tulis yer :P

Sebenarnya kan... malas nak wat entry cameron ni. sebab.... banyak gambar syok sendirik je herherher. but isokay lah. tempek jer la yer?

Dulu kami 1 family (in-law) dah pernah datang sini dah. last year, on Jun. lebih kurang setahun lepas la. tapi sume tak bosan. sume nak repeat datang lagi. so MIL tempah la tempat untuk kami menginap. same hotel, same level, same apartment, same room, same bed. voley? hahaha.

Dulu pegi, dah banyak tempat kami ronda. kali ni pegi, macam tak tau nak pegi mana dah sebabnya sebabnya sebabnya ahhh malas la nak cerita hahahaha.

Second day kami ke Cactus Point. dulu tak pegi pown sini.


Ramai orang masuk, tapi bukan ada apa sangat pown. ada pokok bunga, cactus, souvenirs gitu2 lah. maybe aku rasa boring sebab dekat cameron ni apa lagi yang ada kan. pusing2 strawberry, pusing2 cactus, pusing2 bunga. ha gitu lah. tapi aku tetap suka sama cameron hehehe. 


Dah naik lencun lengan baju tu dia duk hisap. puas tarik dah.


My lovely mak mertua :)


Ibunya jer yang syok sangat nak bergambar. Abi dengan Hafiy terpaksa la pasrah hahaha.

 "Eh Abi ni.. kat sini best lah, sejukkk. apesal Abi macam boring jer?"

 "Eh amende ni? amende ni??!!" 

"Abang Kimi..... jangan bawak laju sangat motor ni. Hafiy takot lahhhhh!!"


Comel okayyyy. siap peluk pinggang hahahaha.


Alahai.... bulatnya baby sorang ni! Adam Muhammad Aqil, Hafiy's cousin. cuma tua sebulan, tapi badan bagai di pam2. geram ok!

To be continue..

So Tata.

4 comments:

cha said...

haa kt sini i tak pnh smpai lg u. next time pg nak visit plak la haha. eh sape eh org yg marah entry u pendek tu :p

aTy _faRed~ said...

hensem Hafiy...:)

Mommy_Cha said...

alamak cousin hafiy tu..kuussss semangat!

yUmIe said...

gerammm jgk tgh cousin hafiy..
seronok hafiy dpt g cameron..eh ke ibu hafiy yg seronok??hahaha:p